top of page

El silenci i la natura que envolten Portavella us conviden a fer un viatge introspectiu, endinsar-vos en el vostre jo sense distraccions ni alteracions, dedicar-vos tan sols a allò que vulgueu viure o experimentar: creixement personal, música, artnatura, mindfulness, il·lustració naturalista...

 

D’entre els diferents espais que té la casa, la sala de l’Arcada  és l’inici d’aquest viatge. Comptem també amb altres espais diferents: interiors i exteriors adequats per a trobar-vos i compartir l’experiència amb grups grans.

 

Oferim l’espai a un únic grup de, com a mínim, deu persones i amb capacitat màxima de fins a quaranta. Tenim dues modalitats diferents d’allotjament: el Casal i la Pallissa.

 

Al CDR Portavella comptem amb una proposta de menús flexible adaptada a totes les necessitats i atenta a les persones al·lèrgiques o intolerants a algun aliment. Durant tot el dia disposem de fruita i infusions per cuidar-vos durant les pauses dels vostres tallers o activitats.

Per tal de facilitar la vostra arribada oferim un servei de taxi des de Ripoll fins a la casa.

 

Contacteu-nos, expliqueu-nos o veniu a visitar-nos i animeu-vos a construir el vostre propi retir.

 

Consulteu altres apartats del vostre interès: Tarifes, Calendari d’ocupació i Agenda (per conèixer els propers retirs previstos a Portavella).

bottom of page