top of page
Tallers-v3.jpg

Des de Portavella ens agradaria que durant la vostra estada poguéssiu conèixer i gaudir del món rural i el medi natural. Aquí teniu les nostres propostes. Va! Que ens ho passarem bé!

Vetllada de música i danses tradicionals dels Pirineus

Quan es fa fosc comença la gresca i el ball! Voleu passar una nit dansant al so de l’acordió? I conèixer danses i balls tradicionals dels Pirineus? Doncs vinga! Que comenci la festa!

Edat: totes les edats

Durada: 1.30 h

Preu: 60€/grup (mín. 8 persones)

El cel de nit

Voleu descobrir què ens diuen els estels? Aquests astres sempre han estat una guia, un mapa per orientar-nos i també un rellotge que ens marca els dies i les estacions. Descobrirem les principals constel·lacions del cel a partir de les llegendes i mites de diferents cultures que al llarg de la història els homes i les dones han anat imaginant i explicant.

Edat: totes les edats

Durada: 1 h

Preu: 50€/grup

Recorregut naturalista pels boscos de Portavella

Veniu a descobrir quins son els animals que viuen als boscos i prats del Ripollès.

Ssst! Heu sentit com el picot martelleja el troncs dels arbres per fer-s’hi el niu? O com canta el gaig?

En aquesta passejada també aprendrem curiositats de flors, plantes, arbres i arbusts i com en la cultura popular han estat utilitzades per fer remeis.

Edat: totes les edats

Durada: 3 h

Preu: 60€/grup

Cuinem amb el sol?

Què us sembla intentar cuinar unes delicioses pizzes aprofitant l’energia del sol? Sense fums, ni gastar gas, ni electricitat? Atreviu-vos i emporteu-vos una cuineta solar a casa feta per vosaltres!

Edat: a partir de 8 anys

Durada: 2 h

Preu: 8€/persona (mín. 8 pers.)

Fem pa i pizzes al forn de llenya!

Si voleu saber com fem el pa a Portavella, us obrim les portes de l'obrador per a una jornada d'elaboracions. Tant si voleu descobrir tot el procés com si només voleu enfornar unes pizzes, aprendrem els secrets de la massa mare i com funciona un forn de llenya!

Edat: a partir de 5 anys

Durada: segons elaboració

Preu: 20€/persona (mín. 10 pers.)

Fem un mandala amb flors seques

Us ve de gust fer un passeig per recollir i reconèixer algunes flors del nostre entorn? Voleu mirar-les a la lupa binocular per descobrir els secrets que s'hi amaguen? I acompanyats del so d'una música farem volar la nostra part més artística i deixarem que les nostres mans composin un quadre que us emportareu a casa!

Edat: a partir de 5 anys

Durada: 3 h

Preu: 8€/persona (mín. 8 pers.)

Un vol en parapent!

Us agradaria fer una volta en parapent? Doncs enlairem-nos! Des de la sortida de Santa Margarida descobrirem la forma de volar més semblant a un ocell i aprofitarem els corrents tèrmics del cel per veure el Ripollès des de l'aire.

Edat: a partir de 15 anys

Durada: 3 h - 4 h

Preu: 100€/persona

Nota: els tallers estan pensats per a un públic familiar, per gaudir-los tots plegats, així que si els més petits de casa s'hi volen apuntar serà fantàstic! Això sí, sempre hauran d'estar acompanyats/des dels pares, mares o responsables.

bottom of page