top of page
L'Arnau

Quan vaig arribar a Portavella aquesta casa mil·lenària semblava trista, desolada i fins i tot maltractada. Vaig pensar que una casa com aquesta, amb tantes aventures i vides viscudes, no s'ho mereixia i, d'aleshores ençà, m'he dedicat a fer d'aquest indret un lloc senzill, alegre, bonic i acollidor. L'objectiu: omplir de vida un altre cop aquest espai tant únic i especial respectant al màxim la seva essència i el seu entorn.

L'Ariadna

L'amor per la natura i el món rural em van portar a fugir de la ciutat ja de ben joveneta per poder viure a la muntanya, endinsar-me al bosc i viure al ritme del temps que marquen les estacions.

Ara a Portavella participo d'un espai de convivència on desenvolupar el meu projecte vital amb el compromís de transformar el meu entorn més proper per fer-lo més solidari i sostenible.

La Clara

Vaig estudiar biologia i m'he dedicat a l'educació ambiental, la divulgació científica i la docència a secundària. Vaig arribar a Portavella tot cercant un projecte comunitari on experimentar i des d'on difondre altres opcions de vida més respectuoses amb la natura i els seus cicles. M'agradaria que tothom qui vingués a Portavella sortís d'aquí pensant que el decreixement és possible.

bottom of page